Primarul Ion Lungu, la masa negocierilor cu premierul Viorica Dăncilă

O delegație a primarilor din care a făcut parte și primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Viorica Dăncilă.

Anunțul a fost făcut miercuri, de primarul municipiului Suceava, pe pagina de Facebook. „Principala problemă discutată s-a referit la restituirea sumelor până la 60% din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie, februarie și martie. Doamna prim-ministru a promis că vom primi acești bani la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie. În ceea ce privește codul administrativ, s-a făcut promisiunea că în prima ședință de guvern va fi dată o ordonanță de urgență prin care va fi adoptat.S-a solicitat Guvernului completarea sumelor pentru asistența socială, din cote de echilibrare din TVA, acolo unde primăriile sunt în dificultate și au nevoie de acești bani”, a menționat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu este optimist că rezultatele negocierilor se vor vedea la rectificarea bugetară din luna iulie. „A fost o întrevedere constructivă care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie”, a mai spus Ion Lungu.

Articolul precedentMinoră de zece ani accidentată de o autoutilitară pe trecerea de pietoni
Articolul următorFOTO Se lucrează la noul loc de joacă pentru copii din cartierul Obcini