Primarul Ion Lungu, 99% hotărât să candideze pentru al cincilea mandat

Ion Lungu, primar municipiul Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat miercuri, în conferință de presă, că este 99% hotărât să candideze pentru cel de-al cincilea mandat.

Primarul Ion Lungu (PNL) a fost întrebat miercuri, într-o conferință de presă, dacă excude o candidatură pentru un nou mandat. „Cum să exclud? Doamne ferește!”, a spus Ion Lungu. „Sunt 99% hotărât. Îmi mai trebuie 1%, care este cel mai greu. Acest 1% îl gestionăm până la sfârșitul anului”, a mai spus Ion Lungu.

Întrebarea vine în contextul în care săptămâna trecută, întrebat fiind dacă intenționează să participe la competiția internă din partid pentru desemnarea candidatului la primărie, viceprimarul Lucian Harșovschi nu a exclus o astfel de variantă. „Eu am fost şi sunt în continuare un om de echipă, dar am aceleaşi drepturi ca oricare alt sucevean”, a spus Lucian Harșovschi.

Ion Lungu ocupă funcția de primar al municipiului Suceava din anul 2014 și se află acum la cel de-al patrulea mandat consecutiv.

Articolul precedentSancțiuni contravenționale în valoare de 246.000 lei aplicate luna trecută de inspectorii de muncă suceveni
Articolul următorNoua grădiniță din Burdujeni Sat va fi construită în 24 de luni FOTO