Polițiștii de frontieră suceveni au oferit copiilor de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuți cadouri constând în îmbrăcăminte, obiecte de uz personal, dulciuri, fructe şi alte surprize pascale.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au contribuit la cumpărarea alimentelor necesare pregătirii mesei tradiţionale de paşte, gest menit să aducă un zâmbet pe chipul fiecărui copil de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi.

„În fiecare an instituţia noastră se implică în activităţile ce se desfăşoară pe plan social, având în vedere provocările şi întrebările ce se nasc în societatea civilă. Apropiatele Sărbători Pascale ne aduc în fiecare an posibilitatea reînvierii actelor de caritate către cei din jurul nostru, care au nevoie de ajutor.Dacă Poliţia de Frontieră a crezut de cuviinţă ca fiecare structură să  patroneze material câte o unitate de învăţământ sau un cămin de bătrâni, este pentru că ne pasă şi pentru că noi nu trăim în afara societăţii civile, ci în mijlocul ei ”, a precizat comisa­r-șef Ilie Poroch-Serițan, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

Articolul precedentTir răsturnat la ieșire din municipiul Suceava. Șoferul a rămas încarcerat VIDEO
Articolul următorO bătrâna de 79 de ani și-a pierdut viața după ce a fost acroșată de o mașină FOTO