Podul șubred de la Verești a fost închis, miercuri, de autoritățile județene

pod verești

Podul rutier de pe DJ 208B, peste râul Suceava, între localitățile Verești și Udești a fost închis complet circulației rutiere în cursul zilei de miercuri.

Podul care se află în administrarea Consiliului Județean Suceava a mai fost afectat de inundații în urmă cu zece ani și a fost reparat. Unul dintre pilonii podului s-a deplasat din nou în vara anului 2018, dar nu a mai fost reparat.

Pe pod a fost stabilită o restricție de 7,5 tone, dar restricția nu a fost respectată și din cauza transporturilor de mare tonaj podul a fost afectat din ce în ce mai tare.

Consiliul Județean Suceava și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava au decis să închidă podul. Circulația a fost oprită complet în cursul zilei de miercuri. La cele două captele ale podului au fost răsturnate câte două remorci de prundiș, pe DJ208B au fost instalate indicatoare de interzicere.

Decizia nu a fost comunicată în niciun fel de autorități, iar șoferii au aflat că podul este închis abia după ce au bătut degeaba drumul până acolo.

Articolul precedentInformare meteo de ninsori, vânt și polei
Articolul următor42 de șoferi au rămas fără permis de conducere în doar cinci zile