Piese de autoturisme, căutate de autoritățile din Olanda și Germania, au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul cadrul PTF Siret.

Vineri, cetățeanul ucrainean, Ivan S, în vârstă de 47 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pentru efectuarea formalităților de frontieră, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al mașinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparținând unor autoturisme.

Oamenii legii au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, rezultând faptul că acele componente aparțineau unor autoturisme care figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alertele fiind introduse de către autoritățile din Olanda și Germania.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele autoturismelor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentImagini spectaculoase cu trei cerbi care își fac drum prin stratul gros de zăpadă, surprinse în Parcul Național Călimani VIDEO
Articolul următorUn coș de fum deteriorat a provocat un incendiu la o gospodărie din localitatea Moara