Peste 50 de polițiști au blocat toate intrările în Suceava în căutarea șoferilor băuți

razie șoferi băuți suceava

Peste 50 de polițiști au făcut filtre rutiere, în weekend, la toate intrările în oraș, în căutarea șoferilor băuți la volan.

Șoferii băuți au fost luați la ochi de Poliția Rutieră Suceava. Peste 50 de polițiști au fost mobilizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la toate intrările în oraș și pe principalele artere.

În doar câteva ore, polițiștii au aplicat 71 de amenzi în valoare de 37.285 lei. Față de două persoane au fost întocmite dosare penale pentru cosum de alcool. Polițiștii au mai reținut patru permise de conducere şi au retras șapte certificate de înmatriculare. Totodată, au fost ridicate șase seturi de plăcuțe de înmatriculare pentru încălcarea normelor rutiere.

Sâmbătă dimineață, la 3.50, un autoturism a fost oprit în trafic pe strada Grigore Alexandru Ghica. Șoferul, un bărbat de 53 de ani, avea 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot sâmbătă, la ora 23.20, o mașină a fost oprită în trafic pe strada Luceafărului. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, avea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi șoferi sunt cercetați penal pentru că au urcat băuți la volan.

Județul Suceava se află pe primul loc în țară la numărul persoanelor decedate în accidente rutiere. La începutul lunii septembrie, șapte persoane au murit în accidente produse în municipiul Suceava într-un interval de 30 de ore.

Articolul precedentFOTO Razii nocturne în parcurile din Suceava. Aproape 400 de persoane legitimate
Articolul următorFOTO Țigări de contrabandă ascunse sub gresie și în tapițerii, în magazine din Suceava