La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 16 -18 decembrie 2022, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile  rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat și executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale în valoare de 103.860 de lei. În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 26 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în aceeași perioadă, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat acțiuni pentru depistarea șoferilor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost efectuate 350 de testări cu aparatul etilotest și aplicate 82 de sancțiuni contravenționale în valoare de 39.995 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 10 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare și au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPeste 150 de copii din Ucraina au participat la un spectacol de colinde la Teatrul „Matei Vișniec”
Articolul următorSoluțiile pentru deblocarea Vămii Siret: tirurile goale vor trece prin Vama Vicov, iar cisternele de combustibili vor avea prioritate