Percheziții de amploare în Timiș, Arad și Suceava pentru destructurarea unei grupări specializate în contrabandă cu ţigări.  Poliţiştii au descoperit peste 356.560 de ţigarete, 10 litri de alcool, 31.290 de lei şi două arme neletale, care au fost confiscate.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş împreună cu poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Arad şi Suceava, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au efectuat 18 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş, Arad şi Suceava.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza judeţelor Timiş şi Arad ţigări nemarcate şi nesupuse regimului accizării, provenite de pe raza judeţului Suceava. Activităţile desfăşurate au vizat şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 68 de ani, presupuşi a fi implicaţi în comiterea infracţiunii.

Astfel, cele șase persoane au fost ridicate și conduse la sediul poliţiei pentru audieri. După audieri, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 46 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Articolul precedentȘase mașini abandonate pe domeniul public, ridicate de Poliția Locală Suceava FOTO
Articolul următorVIDEO Primele imagini cu ursoaica cu pui care a speriat locuitorii stațiunii Câmpulung Moldovenesc