La 20.03.2021, orele 20.41, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 29 ani din com. Moara, despre faptul că soțul său a agresat-o.

În ziua de 20.03.2021, în jurul orelor 20.35, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri mai vechi, soțul femeii, un bărbat de 29 ani a agresat-o fizic și verbal pe soția sa, lovind-o cu palma peste față.

Persoanele implicate în eveniment au fost invitate la sediul Poliției Mun. Suceava pentru întocmirea documentelor legale.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia a reieșit faptul că există risc iminent, însă partea vătămată a declarat faptul că se opune emiterii unui ordin de protecție provizoriu, semnând în acest sens.

Femeia nu a formulat plângere împotriva soțului său pentru agresiune, fiind întocmit proces-verbal de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”, cercetările fiind continuate din oficiu de către lucrătorii B.O.P. – Compartimentul Proximitate. 

Persoanei agresate i s-a înmânat o cerere pentru emiterea ordinului de protecție în cazul în care dorește să se adreseze instanței de judecată.

Întrucât bărbatul era necooperant și polițiștii au identificat un risc sporit în eea ce privește comportamentul său, față de agresor s-a luat măsura internării la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentBunică amenințată de nepot
Articolul următorCulisele Statului Paralel | 31 de ani de la conflictul interetnic de la Târgu Mureș – Imagini de arhivă – 5 morți și sute de răniți