Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit peste 200 kilograme de tutun pentru narghilea și pachete cu țigări de contrabandă ascunse într-un microbuz, condus de un cetățean ucrainean.

Duminică, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

Oamenii legii au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în podeaua şi în plafonul microbuzului, cantitatea de 1.410 pachete cu ţigări şi 234 kg de tutun pentru narghilea, de provenienţă ucraineană.

 

 

 

 

Țigările și tutunul de narghilea în valoare de 4.450 lei au fost confiscate, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul în valoare de 28.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

Faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de cinci ani.

Articolul precedentIncendiu izbucnit la o casă din cauza unui scurtcircuit, la Brădățel VIDEO
Articolul următorSuceveni răniți într-un accident pe raza județului Cluj. Șoferul care a provocat accidentul s-a sinucis FOTO