O tânără de 19 ani din orașul Vicovu de Sus a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la balconul casei sale, de la o înălțime de aproximativ doi metri și jumătate. Incidentul s-a petrecut după ce victima a băut prea mult la o petrecere.

Duminică seară, tânăra a fost împreună cu o prietenă la o petrecere de majorat, organizată în localitatea Putna. După miezul nopții, prietena tinerei a observat că aceasta a consumat băuturi alcoolice în exces și a hotărât să o ducă acasă. Cele două au ajuns la domiciliul fetei de 19 ani, unde amica tinerei băute a vorbit cu mama acesteia pe tema petrecerii.

În timp ce cele două vorbeau,  tânăra de 19 ani a urcat la etajul imobilului, a ieșit pe balcon, și din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol aproximativ doi metri și jumătate în fața casei. Balconul locuinței nu era prevăzut cu bară de protecție.

Imediat prietena victimei a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus. Tânăra a primit primele îngrijiri medicale de specialitate la fața locului după care a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu  traumatism cranio cerebral grav, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.