O mamă își caută cu disperare fiica dispărută de mai bine de o lună. Tânăra locuiește în Londra împreună cu soțul ei, un bărbat de origine albaneză. Pe data de 8 august aceasta trebuia să ajungă la mama ei, în Italia, în vacanță.

Astfel, poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a tinerei de 21 de ani, Denisa-Valentina Olteanu, cu domiciliul în sat Pojorâta, comuna Pojorâta, rezidentă în Marea Britanie, despre care mama acesteia nu mai deține date de la începutul lunii august când trebuia să se îmbarce într-o cursă Ryanair de pe aeroportul Luton – Londra cu destinația Italia-Torino.

„Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile”și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava”, este mesajul transmis de mama Denisei, potrivit jurnalemigrant.com.

Semnalmentele tinerei sunt: fața ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite, înălțime aproximativ 1, 65 m, aproximativ 45 de kg.

Denisa Valentina are tatuaj pe degetul inelar mâna dreaptă, tatuaj după ureche stânga reprezentând pasărea colibri și tatuaj vertical pe mana stângă reprezentând litere chineză cu numele frațiilor. Aceasta are o cicatrice postoperatorie de apendicită.

Persoanele care dețin date cu privire la persoană dispărută sunt rugate să apeleze Poliția prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.