Pompierii suceveni au  intervenit joi seară în satul Cununschi, comuna Brodina, cu o șenilată pentru a aduce o femeie cu probleme de sănătate la ambulanța SMURD.

Astfel, în jurul orei 19:00, în Dispeceratul pompierilor militari suceveni s-a solicitat intervenția echipajului SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la spital, în cazul unei femei, în vârstă de 49 de ani, din satul Cunuschi, comuna Brodina.

Zona în care se află satul respectiv este una de munte, izolată, greu accesibilă circulației auto, mai ales pe perioada de iarnă, odată cu ambulanța SMURD, Detașamentul de Pompieri Rădăuți a trimis la fața locului și un echipaj cu autoșenilata Argo 8×8.

De asemenea, membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Brodina, au venit în sprijinul pompierilor militari cu un utilaj TAF..

 

 

 

 

 

După ce s-a parcurs distanța de aproximativ 60 de km, dintre Rădăuți și satul Cununschi, ambulanța SMURD a rămas în așteptare, iar echipajul vehiculului 8×8, împreună cu TAF-ul, a continuat drumul, de aproximativ cinci kilometri, până la locuința victimei.

 

 

 

 

 

 

„Acolo, pompierii paramedici au monitorizat femeia, care acuza afecțiuni cardiace, după care au transportat-o cu autoșenilata, în siguranță, până la locul unde aștepta ambulanța SMURD. Ulterior, bolnava a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

 

 

Articolul precedentRestricții de circulație din cauza viscolului pe drumul care leagă Suceava de Botoșani
Articolul următorPagube de peste 50.000 de lei după un incendiu la o gospodărie din comuna Râșca VIDEO