Un motociclist a fost rănit după ce a făcut o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Accidentul avut loc pe DN 17 pe raza localității Iacobeni, joi, în jurul prânzului.

Un ucrainean de 36 de ani în timp ce conducea motocicleta marca Yamaha, din direcția Vatra Dornei către Suceava, a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă” și pe marcajul trecerii pentru pietoni. La un moment dat, motociclistul a observat o autoutilitară care vira spre stânga și pentru a evita impactul cu aceasta, a frânat și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Motocicleta a lovit în partea din spate autoutilitara, care era condusă regulamentar de către un tânăr de 22 de ani, din cumuna Pojorâta.

În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Sursă video Facebook Ștefan Gabriel