Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că pe DN 18 și centura Sucevei se lucrează în ritm accelerat.

 

 

 

 

 

Astfel, pe DN 18 se circulă pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Lot 3 și Lot 4, restricții de circulație fiind doar la nivelul celor trei poduri la care se lucrează. Managerul de proiect de la firma  care execută lucrările de modernizare pe  DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, precizează că la Lotul 4 s-a definitivat așternerea stratului de legătură – binder-, iar în prezent s-a început cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

„Deși condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuția lucrărilor, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în  scopul respectării termenului contractual de finalizare -31 august 2019”, a precizat Mirela Adomnicăi.

În ce privește tronsonul Șesuri-Cârlibaba, Lotul 3, acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.

 

De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul – SC Autotehnorom- va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019.

 

 

 

 

Totodată, Mirela Adomnicăi a adăugat că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo. Potrivit prefectului de Suceava pe șantierul Variantei Ocolitoare a Sucevei a fost adus al doilea utilaj de forat și a fost instalată a doua stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale.

 

Articolul precedentFocuri de armă și peste 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră
Articolul următorInformare meteo de ploi torențiale, vijelii și grindină