Minora în vârstă de 15 ani, din localitatea Horodnic de Sus, care a fost lovită cu biciul și pumnii de concubinul cu patru ani mai mare, a fost internată într-un centru de primire în regim de urgență.

Luni dimineață,  în Horodnic de Sus s-a deplasat o echipă mixtă formată din asistenți sociali, psihologi și polițiști, victima fiind preluată și înternată într-un centru de primire în regim de urgență al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. Atât minora cât și mama acesteia au fost de acord cu măsura luată de autorități.

Amintim că adolescenta însărcinată în cinci luni a fost bătută cu biciul și pumnii de către concubinul acesteia. Mai mult, individul a obligat-o pe fată să bage mâna în jar încins.  Agresiunea a fost filmată și imaginile șocante au fost postate pe rețelele de socializare.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii s-au autosezizat și agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv. Autoritățile au luat aceste măsuri în ciuda faptului că minora a refuzat să depună plângere împotriva tânărului.

Mama adolescentei a declarat că imaginile nu au fost filmate de către ea, ci de fratele agresorului. Aceasta susține că era plecată în străinătate în momentul în care fiica sa a fost bătută cu sălbăticie.  Victima a povestit că a fost umilită de către concubinul ei din cauza geloziei. Ea nu vrea să depună plângere împotriva agresorului, spunând că l-a iertat.

Citește și:

Imagini șocante. Minoră însărcinată bătută cu sălbăticie de concubin VIDEO