O tânără de 17 ani, din comuna Albești, județul Constanța, a fost găsită moartă, în noaptea de joi spre vineri, în cadă într-un apartament din municipiul Suceava.

Medicii legiști au stabilit că moartea minorei nu a fost violentă și s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute ca urmare a unui edem pulmonar.

Tânăra a fost găsită fără suflare chiar de colegele de apartament, două tinere din municipiul Mangalia. Ea nu le-a mai răspuns celor două la telefon, iar acestea s-au deplasat la apartament, găsind-o decedată în baia locuinţei, motiv pentru care au apelat SNUAU 112.

La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical.  Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânără, declarând decesul.Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă în vederea stabilirii cauzei morții.

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a concluzionat preliminar faptul că moartea minorei nu a fost violentă și s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute cu edem pulmonar, instalată pe fondul unei bronho-pneumonii. De asemenea, urmează să  fie efectuate examene toxicologice şi pentru stabilirea alcoolemiei.

O tănără a fost găsită moartă în cadă, într-un apartament din municipiul Suceava VIDEO

 

Fata de 17 ani a dispărut de acasă de mai multe ori anul trecut, ultima dată în data de 25 august. În urmă cu o săptămână aceasta împreună cu tinerele din Mangalia s-au mutat în apartamentul din cartierul Obcini, unde practicau prostituția.

Polițiștii continuă cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Articolul precedentVIDEO Oțelul Galați – Foresta Suceava: 1-3
Articolul următorPolițiștii suceveni continuă programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor FOTO