Lovitură de imagine dată de Foresta: Petre Grigoraș, noul antrenor

Foresta Suceava a reușit o nouă lovitură de imagine după ce l-a convins pe experimentatul Petre Grigoraș să devină antrenor principal.

Lista antrenorilor celebri care au ajuns pe banca tehnică a Forestei Suceava s-a îmbogățit cu numele lui Petre Grigoraș. Clubul din Areni a anunțat că a ajuns, joi, la o înțelegere cu experimentatul tehnician. Vineri, Grigoraș va conduce primul antrenament al echipei, chiar înainte de partida programată sâmbătă cu Oțelul Galați.

Petre Grigoraș (54 de ani) revine pe bancă, după ce a pregătit-o ultima dată pe Farul Constanța, până în această vară, echipă pe care a antrenat-o de 4 ori. „Grig” bifează a 11-a echipă din cariera sa de antrenor.

Grigoraș a rămas în memoria sucevenilor după ce, la pauza unui meci Oțelul Galați – Rapid București, în 2008, când Dorin Semeghin s-a plâns că este faultat permanent de adversari tehnicianul i-a răspuns „Și ce vrei să-ți fac? Du-te, mă, la șef! Du-te la șah și nu te mai faultează!”.

Obiectivul Forestei, promovarea în Liga a II-a

În acest moment, Foresta este pe locul 4, cu 4 puncte din două meciuri în seria 1 din Liga 3. Postul de antrenor al „galben-verzilor” a rămas vacant după ce botoșăneanul Vespazian Colban și Foresta s-au despărțit, luni, de comun acord.

La Suceava, Grigoraș va lucra cu un staff format din fostul lui elev Mihai Guriță, Bogdan Tudoreanu, și Vasile Prisacă.

Anul trecut, Foresta a avut pe bancă și un nume celebru, în persoana lui Selim Benachour, tunisianul care a fost coleg cu Ronaldinho la PSG. Pe foștilor mari jucători care au antrenat clubul din Areni se află și numele lui Florentin Petre.