Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui GRIGORAȘ MINA, de 70 de ani, domiciliat înmunicipiul Vatra Dornei, județul Suceava, care la data de 02.12.2021 a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

GRIGORAȘ MINA are următoarele semnalmente: înălțime 1,80 m., greutate 110 kg, părul cărunt, tuns scurt, ochii căprui, fața rotundă, și nu prezenta semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni negri, palton negru, ghete de iarnă de culoare gri închis şi pe cap avea o căciulă din blană de miel.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentSCENARIUL de după sărbători: Vom plăti scump „atitudinea mioritică” în fața COVID-19. Ne așteptăm ca OMICRON și Delta să facă RAVAGII
Articolul următorMarius Budăi, anunț despre întârzierea PENSIILOR: „Vom depune toate eforturile pentru ca seniorii României să-și primească drepturile la timp!”