IPJ Suceava anunță că a făcut 140 de controale printre taximetriștii de la Aeroportul Salcea

aeroport zboruri suplimentare

Polițiștii suceveni au făcut 140 de controale anul trecut pentru a verifica legalitatea activității taximetriștilor de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că intensifică acțiunile în zona Aeroportului internațional „Ștefan cel Mare” Suceava în condițiile în care pentru anul 2019 este anticipat un flux de aproximativ 450.000 de pasageri, în creștere cu o sută de mii față de anul 2018.

Totdată, IPJ Suceava a informat că în anul 2018 polițiștii suceveni au executat 262 de controale directe în zona Aeroportului, dintre care 48 pe linie economică și 74 pe linie judiciară, respesctiv pe linia prevenirii și combaterii sustragerii de carburanți, materiale de construcții și materiale de inventar din perimetrul aeroportuar. Alte 140 de controale au vizat verificarea modului în care este respectată Legea 38/2003 privind activitățile de taximetrie.

Tot în 2018 au fost executate 260 de patrulări pedestre în perimetrul aeroportuar, ocazie cu care au fost efectuate 68 controale la sistemele de pază. Împreună cu beneficiarii serviciilor de pază și conducerea societății de pază s-au efectuat 14 instruiri a personalului de pază.

Lucrătorii de poliție transporturi aeriene au aplicat anul trecut o sută de sancțiuni contravenționale. Au fost reținute două certificate de înmatriculare, două seturi de plăcuțe cu număr de înmatriculare și un permis de conducere.

Articolul precedentVIDEO Accidentul rutier grav de la Vicovu de Jos, suprins de o cameră de supraveghere
Articolul următorFocuri de armă la Falcău pentru prinderea unor contrabandiști de țigări VIDEO