Bărbatul de 29 de ani, din comuna Dorna Arini, care a incendiat mașina soției în parcarea unei pensiuni, după care și-a bătut soacra, a fost arestat la domiciliu. După ce a stat 24 de ore în arestul IPJ Suceava, acesta a fost prezentat vineri instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vatra Dornei a respins propunerea procurorilor și a dispus măsura arestului la domiciliu față de bărbat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta are obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește, aflat în comuna Dorna Arini, fără permisiunea organului judiciar.

Individul s-a  deplasat joi seară la locul de muncă al soției, o femeie de 23 de ani, din aceeași localitate. Pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice acesta a incendiat capota autoturismului femeii, aflat în parcarea pensiunii, după care, a plecat de la fața locului cu un alt autoturism.

Turiștii de la pensiune au sunat la 112.  În timp ce era căutat de polițiști,  bărbatul a mers la domiciliul socrilor săi, a pătruns în curte și i-a amenințat, lovind-o pe soacra sa, o femeie de 52 de ani. La fața locului au ajuns oamenii legii care l-au imobilizat pe agresor și l-au condus la sediul poliției. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a necesitat internarea. Agresorul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Articolul precedentFOTO. Șofer încarcerat, după ce a intrat cu mașina într-un podeț
Articolul următorVIDEO Cum a fost detonat un pod rutier din Suceava, afectat de inundațiile din vară