Incendiu violent, luni, în jurul orei 11.00, la o gospodărie situată pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni. Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o magazie construită din lemn, iar flăcările erau extinse la acoperișul unei construcții anexe și la o parte din acoperișul locuinței. Din cauza clădirilor dispuse foarte apropiat, una de cealaltă, în zona respectivă, exista pericolul ca focul să se propage la acestea.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars  magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul construcției anexă pe 80 mp și circa 60 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars și s-au degradat mai multe bunuri ale proprietarului.

Incendiul a izbucnit din magazia gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă, casa de locuit și alte trei locuințe aflate în imediata apropiere”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentUn șofer a provocat un accident în urma căruia un tânăr a fost grav rănit
Articolul următorS-a ales cu dosar penal după ce a intrat în gospodăria unei bătrâne pentru a trage un pui de somn