Un incendiu precedat de o explozie cauzată de scurgeri de gaze a avut loc, sâmbătă după-amiază, într-o locuință din satul Gulia, orașul Dolhasca.

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea  echipajelor, ardeau bunuri din interiorul bucătăriei și o porțiune din tavanul de lemn, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și au ars aproximativ patru mp din tavan, un aragaz, o mașină de spălat, un televizor, o cabină de duș și alte bunuri. S-au degradat (prin afumare) pereții interiori. Incendiul a fost precedat de o explozie, produsă din cauza unor scurgeri de gaze combustibile de la butelia aragazului.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentCinci persoane au fost rănite într-un accident produs pe șoseaua de centură a municipiului Suceava VIDEO
Articolul următor53 de priorități pentru bugetul municipiului Fălticeni în 2019, identificate de Uniunea Salvați România