Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție anexă pentru agrement, în localitatea Fundu Moldovei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul construcției din lemn, cu pericol de propagare la întreaga clădire.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:10.
Au ars: interiorul din lemn al anexei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, materiale textile, obiecte de mobilier și izolația (protecția) vasului de acumulare a apei calde. 
S-au degradat: instalațiile termică și electrică, elemente de tâmplărie din PVC, grupul sanitar, aparatură pentru fitness și agrement, aparatură electronică, scara interioară, pardoseala, tavanul și pereții.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentTrei tineri au murit într-un accident rutier la Poiana Stampei FOTO
Articolul următorRaluca Turcan: Vom stabili prin lege un pachet minim de servicii care se adreseză cu precădere copiilor și familiilor vulnerabile