Un incendiu puternic a izbucnit marți seară într-o gospodărie din localitatea Burla. 

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Volovăț și Burla, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o casă bătrânească și la o porțiune din acoperișul altei locuințe (nelocuită) din aceeași gospodărie, cu pericol de propagare la construcțiile aflate în apropiere.

În urma incendiului a ars casa bătrânească, construită din lemn și lut, cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Au mai ars un metru pătrat din acoperișul casei nelocuite și circa trei metri liniari dintr-un gard de lemn.

Incendiul a izbucnit din bucătăria casei, iar cauza probabilă a fost jarul căzut din soba cu acumulare de căldură, lăsată nesupravegheată.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cea de-a doua casă a proprietarilor și locuința din gospodăria învecinată”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentCampanie de distrugere a căpușelor în parcurile și locurile de joacă din municipiul Suceava
Articolul următorUn tânăr din Verești a ajuns în comă la spital, după ce s-a răsturnat cu mopedul