Incendiu în interiorul camerei unei centrale termice, la o locuință particulară din Bosanci, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Două femei au ajuns la spital.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din camera centralei termice, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Două femei, de 20  și 28 de ani, au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare  și inferioare, iar una dintre ele (cea de 28 de ani)  și la nivelul fe ei. Pompierii paramedici le-au acordat primul ajutor medical și le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Incendiul a pornit după ce cele două femei s-au deplasat în camerea centralei termice pe lemne, situată în spatele locuinței, pentru a aprinde focul. Tânara de 20 de ani a pus lemne în centrală, după care a turnat în interiorul acesteia benzină. În momentul în care a aprins un chibrit, vaporii benzinei s-au aprins și le-au surprins pe cele două.

În urma incendiului au ars mase plastice, peleți, o motocoasă și izolația boilerului. De asemenea, s-a degradat echipamentul electric al centralei termice.

Articolul precedentVIDEO Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț: 1-0
Articolul următorUn tânăr a furat o mașina din Dorohoi. A fost prins de polițiști în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava