Militarii Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală ce aparține unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului, din localitatea Poiana Stampei.

La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din interiorul halei și din structura comstrucției, cu pericol de propagare la vecinătăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 18:30.

Au ars materiale combustibile din interior, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, și s-au degradat utilaje de prelucrare a lemnului, echipamente de birotică, documente ale societății, instalația electrică, scule și unelte folosite în procesul tehnologic și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexele gospodărești aferente, precum și material lemnos, utilaje și instalații specifice.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentSinucideri dubioase ale personajelor cheie de la Chișinău. Cristian Rizea face dezvăluiri ȘOCANTE
Articolul următorCristian Rizea aruncă BOMBA! „Plahotniuc a dat bani în România capilor serviciilor secrete, care l-au susținut permanent”