Incendiu de proporții la un depozit de furaje din localitatea Arbore, luni noapte.

La fața locului au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului militarii Gărzii de Intervenție Solca și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat furaje depozitate în interiorul unei hale metalice, cu pericol de  propagare la casa  de locuit a proprietarului și la o gospodărie învecinată. Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore. Au ars aproximativ opt tone de furaje(baloți), un autoturism pentru dezmembrare, o instalație pentru irigat, circa 1.600 metri pătrați de folie pentru acoperit căpșuni și instalația electrică. S-au degradat alte cinci tone de furaje, circa trei metri cubi de cherestea și acoperișul din tablă al halei.

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui  scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința, circa trei metri cubi de cherestea  și 54 tone de mere din gospodăria afectată, precum și proprietatea aflată în imediata vecinătate”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentUn bărbat a fost încătușat de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție
Articolul următorBărbat de 42 de ani, găsit mort în albia râului Moldova