Incendiu de proporții la o gospodărie de pe strada George Coșbuc, din municipiul Suceava, în noaptea de luni spre marți. Flăcările au izbucnit cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor provenite dintr-un foc deschis în spații deschise.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o casă de locuit și la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars o anexă de lemn pe 32 mp, astereala din lemn a casei de locuit pe 32 mp, tâmplărie din lemn, obiecte de mobilier, un metru cub lemn de foc, 12 stupi de albine, materiale textile și altele. S-au degradat podul și aproximativ 30 mp din pereții casei de locuit. De asemenea, s-au deteriorat trei metri liniari de lambriu din plastic, de la o anexă învecinată.

„Din fericere, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit a proprietarului, precum și o locuință și două construcții anexe din imediata vecinătate”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.