Incendiu de proporții la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești, luni seara.  O casă și mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări. Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vulturești au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului. 

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești  și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore. Au ars un adăpost de animale, un depozit de furaje  și alte anexe pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp, precum  și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 100 de baloți de lucernă  și tâmplărie din PVC și s-au degradat pereții locuinței  și obiecte casnice.Incendiul a izbucnit din bucătăria gospodăriei, cel mai probabil din cauza flăcării provenite de la aparatul de gătit(aragaz) lăsat nesupravegheat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat trei locuințe învecinate, cu anexele aferente.

Articolul precedentCaravana Booktubers on Tour ajunge joi la Suceava
Articolul următorApel disperat pentru un tânăr motociclist rănit grav într-un accident rutier