Flăcări violente au cuprins două case din localitatea Fântana Mare, luni noapte. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale pentru stingerea incendiului. 

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu șapte autospeciale, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o casă de locuit și acoperișul altei locuințe din imediata vecinătate, construcții din lemn și lut, din aceeași gospodărie, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Gospodăria afectată de foc nu era locuită, iar în case nu se aflau bunuri materiale, din declarațiile martorilor clădirile fiind folosite de către persoane fără adăpost.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars una dintre casele de locuit în totalitate, și acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață totală de aproximativ 120 mp.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații închise făcut pentru încălzire de către persoanele fără adăpost. Din fericire, nu s-au întregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei afectate la acoperiș, dar și gospodăriile învecinate, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentJurnalistul sportiv Gheorghe Mazurașu, ales parlamentar în circumscripția majoritar românească din regiunea Cernăuți
Articolul următorProiect de 25 de milioane de euro pentru transport public ecologic în municipiul Suceava. Cum vor fi cheltuiți banii