Casa Județeană de Pensii(CJP) Suceava anunță că cele 42 de bilete de tratament vizează stațiunile Amara, Căciulata, Geoagiu Băi, Lacul Sărat, Moneasa și Sângeorz Băi.

Conducerea CJP Suceava, informează pensionarii că pentru seria 18 a biletelor de tratament, au fost alocate instituţiei, un număr total de 307 bilete de tratament. Din aceste bilete până luni, 5 noiembrie, au fost ocupate 265, iar 42 bilete au rămas disponibile.

„Persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament, în limita numărului de locuri disponibile”, a precizat Constantin Boliacu, directorul CJP Suceava.

Cele 42 de bilete vizează staţiunile Amara, Căciulata, Geoagiu Băi, Lacul Sărat,  Moneasa  şi  Sângeorz Băi, iar plecarea în staţiune se face în  intervalul 14-17 noiembrie.

Potrivit lui Constantin Bolianu, în cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Articolul precedentBăut și fără permis, un tânăr a abandonat mașina și a fugit de polițiști
Articolul următorUSV Suceava se află pe locul 142 în Topul internațional al universităților din Europa de Est și Asia Centrală