Hoți surprinși în flagrant de polițiștii locali. Suspecții au făcut accident când fugeau cu bunuri furate din patru garaje

Polițiștii locali Adrian Fediuc și Adrian Airoaie au suprins în flagrant doi hoți care au spart patru garaje din Burdujeni și au făcut accident în timp ce fugeau cu bunurile furate.

S-a întâmplat luni dimineață, în jurul orei 0.30, în zona vilelor de pe Dealul Mănăstirii din Burdujeni. Cei doi polițiști locali aflați în patrulare au observat doi tineri care împingeau un autoturism Seat albastru, îmatriculat în Franța, tamponat în partea din față, cu farurile, bara față și grila sparte.

Când i-au văzut pe polițiști, cei doi tineri au abandonat mașina care mergea singură la vale și au fugit în întuneric pe tereul viran dinspre benzinărie.

Polițistul local Adrian Fediuc a reușit să oprească autoturismul care se îndrepta spre alte mașini parcate în zonă, după care oamenii legii au plecat în căutarea suspecților, chemând în sprijin și polițiști de la Secția Burdujeni. Deși au încercuit zona, polițiștii nu au reușit să îi prindă pe suspecți, abandondând căutarea după aproximativ două ore.

În urma verificărilor, s-a constatat că cei doi tineri au fost autorii a patru spargeri de garaje de pe strada Eroilor din Burdujeni, după care au încercat să fugă, au pierdut controlul volanului și au tamponat o masină care staționa și deoarece mașina lor nu a mai pornit, au încercat să o împingă.

Polițiștii de la Biroul Judicar au ridicat și inventariat bunurile care au fost găsite în interiorul mașinii și care au fost declarate furate. Mașina a fost reținută pentru verificare și expertiză, urmând a se stabili dacă aceasta a fost folosită și la alte furturi de pe raza municipiului Suceava.