Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit într-un autoturism oprit în trafic pentru control, articole de vestimentație și parfumuri contrafăcute.

Astfel, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, pe D.J.209G, pe raza comunei Brodina, un autoturism marca Audi A8, condus de cetăţeanul român Remus H., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Galaţi.

Oamenii legii au observat în autoturism mai multe articole vestimentare şi parfumuri inscripţionate cu numele unor firme  cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute şi pentru care şoferul nu a putut prezenta  documente legale de provenienţă.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 77 bucăţi articole vestimentare (pantaloni, tricouri, jachete) şi 23 parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma de 5.000 lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma celor constatate, persoanei în cauză i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, lucrare care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea soluţionării legale.

Articolul precedentSe întoarce iarna! Informare meteo de ninsori și răcire accentuată
Articolul următorFOTO Șef din IPJ Suceava lăsat fără permis de conducere după un accident în poarta instituției