„Gusturi și arome”

Studenți din șase țări au participat la evenimentul „Gusturi și arome” organizat de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică.

„Gusturi și arome”, un eveniment organizat de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, a ajuns la a doua ediție. Manifestarea este o inițiativă menită să implice atât studenții Erasmus+, cât și alți studenți străini înmatriculați la această facultate.

La eveniment au participat șase echipe de studenți din șase țări. Ei au gătit câte un preparat tradițional din țara lor. Echipele au prezentat ingredientele, modul de preparare și ocazia cu care se consumă. Ulterior a avut loc o sesiune de degustare a produselor realizate.

Pe masă au fost așezate produse din Spania, Turcia, Ucraina, Turkmenistan, Republica Moldova și România, într-o gamă de gusturi, culori și arome foarte diferite, dar atractive și apetisante.

Echipele Spaniei și Turciei au fost formate din studenții Erasmus+ aflați în acest semestru la FSEAP. Echipele din Ucraina, Republica Moldova și Turkmenistan au fost formate din studenți de la programul de studii de licență Afaceri internaționale, anul I.

Pentru echipa României, au gătit studenți de la programul de masterat cu predare în limba engleză Planning of New Tourism Products and Destination Management, anul I.

Articolul precedentTânăr din Ulma aflat sub control judiciar, reținut după ce s-a urcat la volan fără permis
Articolul următorCod galben de ceață pentru mai multe localități din județul Suceava