Incendiu la o gospodărie din comuna Panaci din cauza unui scurtcircuit, marți după-amiază. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit.

La fața locului au intervenit, cu două autospeciale de stingere, două motopompe și o ambulanță SMURD, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și lucrători  ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la adăpostul de animale, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. In urma incendiului au ars acoperișul construcției pe aproximativ 140 mp și circa cinci tone de fân.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un  scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 

 

 

 

“Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore,  iar pompierii au salvat casa de locuit  și garajul proprietarului”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava .

Articolul precedent32 de percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări. Gruparea a prejudiciat statul cu 1,3 milioane lei
Articolul următorO femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer băut FOTO