Incendiu de proporții la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii, sâmbătă dimineață. Un garaj, două autoturisme și o parte din acoperișul unei case au fost distruse de flăcări.

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu șase autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la un garaj din lemn, care ardea generalizat, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars garajul, pe o suprafață de 120 mp, și aproximativ 30 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars două autoturisme, obiecte de mobilier, aparatură alectrocasnică și altele. S-au degradat, pe o suprafață de 15 mp, pereții portanți ai casei.

„Flăcările au izbucnit din garajul gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat electric (redresor) lăsat sub tensiune și nesupravegheat.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

 

Articolul precedentUn autoturism a ajuns într-un șanț, după ce a lovit o vacă aflată pe partea carosabilă FOTO
Articolul următorTrei focuri de armă trase de polițiștii de frontieră care urmăreau un grup de contrabandiști, la Brodina