Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, condamnă reacția președintelui PSD, Liviu Dragnea, care la Dumbrăveni i-a spus unui contestatar că este un „nimic”.

Flutur crede că reacția liderului PSD este jignitoare față de românii care la 30 ani de la Revoluție consideră că pot spune liber ce gândesc.

„Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluție, când în sfârșit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l privește pe „părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmașii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o „corecție” din care nu știm dacă ar fi lipsit „tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la București. Și asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândește. Dezaprob reacția liderului PSD. Este jignitoare față de cetățeni care consideră că la 30 de la Revoluție poți gândi liber și să spui ce gândești. În fața unor astfel de gesturi și personaje trebuie să fim cu toții uniți și în perioada următoare să-i trimitem pe acești lideri la „groapa de gunoi a istoriei”, pentru ca politic aceștia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC”, a declarat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Joi după-amiază, Liviu Dragnea a ajuns în localitatea suceveană Dumbrăveni, unde a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. În timp ce se îndrepta spre sala de sport unde avea loc întâlnirea electorală, acesta a dat mâna cu mai multe persoane. La un moment dat, un bărbat a refuzat să dea mâna cu liderul PSD, spunându-i acestuia „Eu nu dau mâna cu hoții”.

Ulterior, în timpul discursului său, Liviu Dragnea a întrebat retoric care sunt realizările partidului pe care îl conduce și un tânăr din sală i-a răspuns că PSD nu a făcut „nimic” pentru România.

Iritat de răspuns, Dragnea l-a jignit pe tânăr: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!”.

1. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu suportă să fie contrazis. A avut o ieșire nervoasă pe scena, la Dumbrăveni. 2. În țară asta nu mai ai voie să îți spui punctul de vedere. Iată cum niște flăcăi, între care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar să îl potolească pe un tânăr, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea.

Publicată de Oana Șlemco pe Joi, 18 aprilie 2019

 

Articolul precedentCod galben de vânt pentru zona de munte a județului Suceava
Articolul următorTânăr de 17 ani prins conducând băut o autoutilitară