Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit răspuns din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la scrisoarea pe care i-a adresat-o la începutul lunii martie prin care solicita începerea lucrărilor la drumul expres Siret-Suceava-Pașcani.

„In răspunsul de la ministerul Transporturilor, ministrul spune „negru pe alb” că nici nu poate fi vorba despre începerea lucrărilor la Drumul Expres. Sunt total dezamăgit că în acest an nu se vor începe lucrările la niciun drum expres. Nici zecile de scrisori pe care eu le-am trimis, nici amendamentele parlamentarilor liberali, nici mesajul dat de metrul de autostradă nu au sensibilizat Guvernul. Ce fel de guvernare este asta?”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a precizat că va face tot ce este posibil să convingă guvernarea că, pentru județul Suceava, județ de graniță cu trafic semnificativ, dar și județ turistic, pentru toată Moldova, este nevoie de rute rapide.

„Guvernul nu va finanța în acest an începerea lucrărilor această investiție, ci vorbește doar despre lansarea procedurii de licitație pentru Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic, și despre o alocație bugetară care „urmează” – sper că în acest an”, a completat Flutur.

Articolul precedentUn sucevean căutat în Italia pentru trafic de droguri a ajuns în arestul IPJ Suceava
Articolul următorUn tânăr a intrat cu mașina într-un mal de pământ