Furnizarea apei calde, reluată de vineri dimineață în cartierul Burdujeni

Compania Thermonet a reluat, vineri dimineață, furnizarea apei calde în cartierul Burdujeni după finalizarea lucrărilor pe magistrala nr. 3.

Începând de vineri dimineață, la ora 8.30, a fost reluată furnizarea apei calde pentru consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Anunțul a fost făcut de compania Thermonet, operatorul furnizării și distribuiției agentului termic în Suceava.

„Începând de astăzi dimineață, la ora 8.30, s-a reluat furnizarea apei calde în cartierul Burdujeni. Colegii noștri au lucrat în ture aproape non-stop și au reușit performanța de a finaliza lucrările aferente magistralei Burdujeni cu trei zile mai devreme decât termenul estimat inițial. Mulțumiri colegilor noștri, precum și celor de la societatea TermoCalor Instal pentru profesionalismul de care au dat dovada”, se arată într-un comunicat transmis de compania Thermonet.

În celelalte cartiere din municipiul Suceava furnizarea apei calde va rămâne întreruptă și săptămâna viitoare. La magistrala „Oraș” au fost montate vanele din CT II și începând de vineri au început lucrările la Caminul 1 din zona Cuptorul de Aur.

Eventualele probleme pot fi semnalate dispeceratului Thermonet la numărul de telefon 0230 520 924.

Articolul precedentPercheziții în Suceava, Argeș și București la contrabandiști de țigări VIDEO
Articolul următorFălticenean bătut într-un magazin din Bogata