FOTO VIDEO O Biblie a rămas neatinsă de flăcări în mijlocul unei case distrusă de incendiu, la Vicovu de Sus

biblie incendiu

Proprietarii unei clădiri devastată de un incendiu violent au descoperit în locuință o Biblie care a scăpat neatinsă de flăcări.

S-a întâmplat luni dimineață, în localitatea Bivloărie din orașul sucevean Vicovu de Sus. Un incendiu a izbucnit la o clădire formată dintr-o locuință și un magazin de încălțăminte al firmei De Marco. După ce pompierii au reușit să stingă flăcările, în clădire a fost găsită o Biblie care a scăpat neatinsă de flăcări.

Proprietarii sunt convinși că au avut parte de o minune, așa că au publicat fotografiile pe Facebook.

Conform ISU Suceava, incendiul a fost anunțat la 112 luni dimineață, la 0.13. Au intervenit pompieri militari de la unitățile din Vicovu de Sus, Rădăuți și Siret și voluntari de la Serviciile pentru Situații de Urgență din Gălănești și Voitinel. Au ars acoperișurile casei de locuit, anexelor și magazinului de încălțăminte pe o suprafață de 450 de metri pătrți, anexele și bunurile din interior, precum și marfă, documente ale societății comerciale și alte bunuri din magazin. S-au degradat tavanele, pereții și bunuri din interiorul locuinței.

„Incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Articolul precedentIncendiu la un hotel din Vatra Dornei. Zece persoane au fost evacuate
Articolul următorPeste 43.000 de turiști în luna septembrie în județul Suceava