FOTO VIDEO Incendiul din casa Laurei Lavric, provocat de un scurtcircuit

Pompierii militari au anunțat că incendiul care a distrus casa părintească a cântăreței Laura Lavric ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

Locuința părintească a solistei de muzică populară Laura Lavric a fost mistuită de un incendiu. Gospodăria este situată în satul Costișa, comuna Frătuții Noi, județul Suceava. Din primele cercetări ale pompierilor militari se pară că flăcările ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Incendiul a fost anunțat la 112 sâmbătă noapte, la ora 23.44. Au intervenit, cu șapte autospeciale, pompieri militari de la Detașamentul Rădăuți și voluntari de la Serviciile pentru Situații de Urgență ale comunelor Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca.

La sosirea pompierilor, ardeau locuința și anexele din gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 2:40. Au ars casa de locuit, o magazie de lemne, un depozit de furaje și un adăpost de animale. Au mai ars două tone de lemn de foc, patru tone de furaje și bunuri casnice.

Din primele cercetări pompierii militari au stabilit că flăcările au izbucnit din magazia de lemne. Incendiu a fost provocat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Articolul precedentMașina ministrului Educației, Valentin Popa, urmărită în trafic de poliție
Articolul următorUn tânăr fără permis de conducere a fost prins gonind cu peste 150 kilometri la ora prin localitate