FOTO Razii nocturne în parcurile din Suceava. Aproape 400 de persoane legitimate

razii nocturne

Polițiști, jandarmi și polițiști locali au participat săptămâna trecută la razii nocturne în parcuri din toate cartierele municipiului Suceava.

Raziile nocturne au fost făcute în perioada 12-14 septembrie. Au participat zilnic câte 25 de persoane, dintre care 13 polițiști, șase jandarmi și șase polițiști locali, cu opt autospeciale.

Au fost vizate zona Albina, zona Curcubeu, zona cartierului Obcini, zona Orizont, strada Jean Bart din cartierul Burdujeni, zona localurilor Bibliotecă, Studențească, locul de joacă de pe strada Alexandru cel Bun, Parcul Central, Parcul Șipote, Zona Bebelușul, proximitatea magazinului Mihalex din cartierul Mărășești, Parcul Simion Florea Marian și Parcul Trei Bărboși.

În total, au fost legitimate 384 de persoane, dintre care 78 au fost avertizate pentru diverse fapte care încălcau normele de convieţuire socială. De asemenea, au fost controlate 52 de vehicule. Au fost controlate 90 de obiective şi 20 agenţi de pază. În cadrul acţiunii au fost aplicate 18 amenzi, în valoare de 2.620 lei.

Articolul precedentVIDEO Casă incendiată de o mână criminală, la Costișa. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale
Articolul următorPeste 50 de polițiști au blocat toate intrările în Suceava în căutarea șoferilor băuți