FOTO Țigări de contrabandă ascunse sub gresie și în tapițerii, în magazine din Suceava

Țigări de contrabandă ascunse sub gresie și pardoseală, în tapițerii de mobilier sau sub covoare au fost găsite de polițiști la contrale în magazine din Suceava.

Polițiștii au identificat țigări de contrabandă ascuse în tapițerii de mobilier sau sub covoare, gresie și pardoseală. Ingeniozitatea contrabandiștilor le-a adus acestora dosare penale și perspectiva unor condamnări cu închisoare.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au verificat mai multe magazine din județul Suceava. Într-un magazin din Fălticeni, au fost găsite nouă pachete de țigări din duty free. La un chioșc din Suceava, au fost găsite 27 de pachete de țigări de diferite mărci de proveniență extracomunitară. La o altă societate comercială din Suceava au fost descoperite 213 pachete de țigări. În piața agro-alimentară Burdujeni, a fost identificat un bărbat de 54 de ani care deținea 120 de pachete. La punctul de lucru al unei societăți din orașul Liteni au fost găsite 179 de pachete de țigări de contrabandă. La un alt magazin din orașul Liteni au fost descoperite 1.161 de pachete de țigări de diferite mărci, de proveniență extracomunitară.

În total, polițiștii au deschis nouă dosare penală pentru contrabandă. Prejudiciul estimativ cumulat pentru cele 9 infracțiuni constatate este la 26.336 lei.

Articolul precedentPeste 50 de polițiști au blocat toate intrările în Suceava în căutarea șoferilor băuți
Articolul următorFOTO O mașină în care se aflau patru copii și mama lor s-a răsturnat la Milișăuți