FOTO Șef din IPJ Suceava lăsat fără permis de conducere după un accident în poarta instituției

Comisarul șef de poliție Cristian Papuc, șef al Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Suceava, a rămas fără permis după ce a provocat un accident rutier.

Evenimentul rutier s-a produs joi dimineață, în jurul orei 8.00. Comisarul șef Cristian Papuc, șef al Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Suceava, circula dinspre centrul orașului și a virat stânga pentru a intra în parcarea din curtea interioară a instituției. Ofițerul nu a acordat prioritate de trecere și s-a izbit într-un alt autoturism.

În urma impactului, cele două mașini au fost serios avariate. Colegii de la Poliția Rutier l-au amendat pe șeful Serviciului Cabinet și i-au reținut permisul de conducere suspendându-i dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioada de 30 de zile.

În urmă cu două săptămâni, la 7 februarie, tot într-o zi de joi, un polițist aflat la volanul unei autospeciale de serviciu a provocat un accident rutier exact în același loc.

Tânărul agent de poliție a virat stânga spre parcarea IPJ Suceava fără să acorde prioritate unui șofer care circula din sens opus. Polițistului i-a fost suspendat carnetul de conducere.

Articolul precedentHaine și parfumuri contrafăcute descoperite într-un autoturism oprit în trafic
Articolul următorSuceava devine în acest weekend capitala diabetologiei românești