FOTO Mitsubishi Shogun plin cu țigări de contrabandă, abandonat pe un drum forestier după o urmărire cu focuri de armă

Polițiștii de frontieră au executat mai multe focuri de armă în timpul unei urmăriri în trafic după un SUV al cărui șofer a refuzat să oprească pentru control.

Sâmbătă, în jurul orei 16.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat pe raza localității Straja din județul un autoturism marca Mitsubishi Shogun, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană. Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare și a continuat deplasarea în mare viteză. Polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Polițiștii de frontieră au plecat în urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost găsită abandonată, în interiorul putând fi observate mai multe colete cu țigări. În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 18.950 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 221.700 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 5.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedent42 de incendii de vegetație uscată în doar șapte zile VIDEO
Articolul următorBătrân de 90 de ani tâlhărit în scara blocului de trei tineri de etnie romă