Agenția Națională de Integritate a sesizat organele de urmărire penală, în cazul lui HLIHOR MARCEL, fost Consilier local în cadrul C.L. al orașului Broșteni, Jud. Suceava.

SESIZARE PARCHET
 
Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către  HLIHOR MARCEL a infracţiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, în calitate de consilier local,  a îndeplinit acte prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru sine, respectiv a participat  la adoptarea Hotărârilor  C.L.al orașului Broșteni privind aprobarea rezilierii contractelor de închiriere pășuni încheiate între UAT Broșteni și  asociația în cadrul căreia HLIHOR MARCEL deține calitatea de membru fondator.

Prin semnarea de către persoana evaluată a documentelor care au avut ca finalitate rezilierea contractelor de închiriere, entitatea juridică a prejudiciat bugetul UAT Broșteni cu suma de 801.938 Lei.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentRomânia, codașa Uniunii Europene la salariul minim. Ce loc ocupăm în clasamentul european
Articolul următorSpitalul Județean Suceava – Spital de interes Regional pentru proceduri de Radiologie Intervențională