Foresta Suceava s-a înscris în Liga a III-a. Miercuri are loc reunirea lotului

Încep se se clarifice lucrurile la Foresta Suceava. Oficialii clubului au transmis Federației Române de Fotbal cererea de înscriere în Liga a III-a și a sunat convocarea lotului pentru miercuri, 18 iulie.

După două luni de letargie după retrogradarea din Liga a II-a, lucrurile încep din nou se se miște la Foresta Suceava. Zilele trecute, oficialii clubului au transmis FRF cererea de înscriere în Liga a III-a.

Totodată, reunirea lotului a fost programată pentru miercuri, 18 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul Areni. Se pare că din sezonul trecut au rămas la echipă Onofraș, Sumanariu, Gulei și Păvăluc.

Oficialii clubului poartă în această perioadă negocieri cu alți jucători pentru completarea lotului.

În paralel, sunt făcute demersuri pentru dpășirea problemelor financiar. Pentru a accesa finanțarea din partea primăriei, Foresta trebuie să își achite datoriile la Finanțe.

Ediția 2018/2019 a Ligii a III-a va debuta la 25 august. Foresta Suceava va evolua în Seria I, alături de formațiile, Știința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Șomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași.

Articolul precedentVIDEO Accident cu trei mașini pe DN 17, la Vama. Două persoane au fost rănite
Articolul următorUn individ din Cornu Luncii a fost prins in timp ce conducea fara permis și cu o alcoolemie de 1,23 mg/l