Foresta Suceava, finanțare de 465.000 de lei de la Consiliul Județean. Flutur: „Pare a se contura ceva”

Clubul Foresta Suceava va primi o finanțare de 465.000 de lei de la Consiliul Județean Suceava pentru noul sezon de Liga a III-a.

Consiliul Județean Suceava va finanța Asociația Club Sportiv Foresta Suceava cu suma de 465.000 de lei pentru proiectul „Promovarea și dezvoltarea activităților sportive, prin practicarea fotbalului la nivel de performanță”. Fondurile au fost alocale în programul finanțărilor nerambursabile pentru anul 2019.

Este pentru prima dată în cele două mandate de președinte ale lui Gheorghe Flutur când Consiliul Județean Suceava finanțează activitatea unui club de fotbal.

„E o comisie care analizează, ei depun un proiect, noi vedem ce vor să facă și funcție de asta și de câți bani avem, dăm. A fost și o perioadă în care nu înțelegeai nimic. Acum am văzut că pare a se contura ceva. (…) Dacă tu ești în cap cu fotbalul, pentru că au fost perioade în care nu știai cine, ce și cum pe acolo, n-am prea avut interlocutori. (…) Acum dăm și noi ceva pentru că am văzut că încep să meargă pe un drum care pare a fi credibil”, a spus Gheorghe Flutur, miercuri, la emisiunea Apel523011.

„Bravo lor, vecinilor noștri de la Botoșani, trebuie să-i aplaudăm, au echipă care face cinste acestei zone. Și tu, Suceava, Bucovina mândră, nu știu ce, n-ai nici de Divizia C. Ceva trebuie să facem și noi”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

Galben-verzii primesc în acest an și o finanțare de 1,5 milioane de lei din partea Primăriei Suceava. Foresta Suceava este înscrisă în Seria I a Ligii a III-a la fotbal.