Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Cajvana au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a calma un individ care-i amenința cu bolovani.

Sâmbătă după-amiază, oamenii legii au fost anunțați de un bărbat de 30 de ani, din orașul Cajvana, despre faptul că G.I, de 34 de ani, din comuna Todirești, l-a amenințat.

La fața locului au ajuns polițiștii care l-au identificat pe cel care a sunat la 112, dar și pe tatăl scandalagiului. Polițiștii au stabilit că G.I., venise în vizită la domiciliul tatălui său, unde s-a întâlnit cu bărbatul de 30 de ani, și a început să-l amenințe cu o furcă.

În timp ce vorbeau cu martorii, polițiștii au fost observați de scandalagiu, care a luat-o la fugă pe un teren arabil, având în mână o furcă. Mai mult, persoanele identificate la faţa locului au declarat că acesta avea asupra sa și un cuţit.

Polițiștii au pornit în urmărirea pedestră a barbatului pe o distanţă de aproximativ un kilometru pe un teren accidentat, fiind somat să se oprească în repetate rânduri însă acesta şi-a continuat deplasarea.

După aproximativ un kilometru, G.I. s-a oprit, a luat de pe jos niște bolovani și a început să-i amenințe pe polițiști. Unul dintre agenții de poliție l-a somat pe acesta să înceteze, după care a tras două focuri de armă în plan vertical.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţiști, încătuşat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cajvana. S-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a dispus ca cercetarea acestuia să se facă în stare de libertate, până la efectuarea unei expertize neuro-psihiatrice, având în vedere că G.I a fost internat în luna decembrie la Spitalul Municipal Rădăuți-Secția Psihiatrie.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „amenințare”.  Bărbatul a fost internat în Spitalul Municipal Rădăuți –Secția Psihiatrie.

Articolul precedentDecese cauzate de temperaturile scăzute. O bătrână a făcut hipotermie în casă
Articolul următorO femeie a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul cu benzină